Afdødekontakt

LAVOYANTE

V / L I L I A N   J E P P E S E N

Tlf.: 201 207 44

AFDØDEKONTAKT

er for dig, der har mistet en kær. Nåede du ikke at sige farvel, eller kunne du ikke? Har du dårlig samvittighed over et eller andet? Er savnet så stort, at du nærmest er gået i stå i dit liv og har mistet glæden ved livet? Det er ikke kun de efterladte der savner, de afdøde savner lige så meget, og det kan være meget frustrerende for dem ikke at kunne fortælle de efterladte, at de stadig er der, bare uden den fysiske krop. Brug mig som talerør mellem dig og den/de afdøde og få ro i sjælen.

KAN MAN TALE MED DE DØDE?


Ja, det kan man, og har du et ønske om at få kontakt til en afdød, som du savner eller gerne vil spørge om noget, kan jeg hjælpe dig. Dog skal du være opmærksom på, at det er de afdøde, der vurderer, om du er klar til kontakten, og hvis ikke du er det, så kan de sende en anden afdød, eller slet ingen.


Det er ikke altid, at den afdøde kommer igennem lige fra starten, så som regel starter jeg med at give dig normal clairvoyance, og hen af vejen dukker de afdøde op. 


Jeg har ikke brug for at se foto, smykker eller andet, så det behøver du ikke at tage med.


Det kan være følelsesmæssigt hårdt endelig at få snakket med en man savner, så du må være forberedt på at komme til at græde undervejs. Det er jeg vant til, og det er en vigitg del af processen med at bearbejde savnet.


Når vi dør, lever vores sjæl videre, det er kun vores fysiske krop, der dør. Og det er muligt at sætte sig i kontakt med denne sjæl og bringe budskaber videre til de efterladte.

FORSKELLIGE MÅDER AT SKABE KONTAKT  1. Når jeg har en almindelig clairvoyance sker det også ofte, at der melder sig en afdød. Den afdøde kan beskrive sig med udseende, væremåde, dødsårsag, ved at vise et smykke den afdøde har givet efterladte, sin stemme eller andre måder, så efterladte er klar over, hvem jeg taler med. Afdøde kan ønske at hjælpe efterladte med et eller andet i dennes hverdag, som vil gøre tingene nemmere for den efterladte, eller ganske enkelt bare sige, at han/hun har det godt. 


  1. Når jeg er ude til en husrens og fornemmer åndelig tilstedeværelse, er det afdøde mennesker, der af den ene eller anden årsag gør opmærksom på sin eksistens i vores fysiske verden. Som beskrevet under husrens, gør de afdøde opmærksomme på sig selv på forskellige måder. Mange kunder fortæller, at de mærker kulde. Det er fordi, de afdøde bruger af vores fysiske energi for at prøve at vise sig. Når vi mister noget af vores energi, mærker vi det som kulde/kuldegys.
 
 
 

Har du spørgsmål til emnet afdøde, eller ønsker du at bestille en tid, bedes du udfylde kontaktformularen. Du hører fra mig hurtigst muligt.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til mig på tlf. 201 207 44 for tidsbestilling.

Lavoyante v/Lilian Jeppesen  |  CVR.nr. 38068458  |

Krogslundvej 6  |   6621 Gesten  |  tlf. +45 201 207 44

Copyright @ Lilian Jeppesen