Afdødekontakt

LAVOYANTE

V / L I L I A N   J E P P E S E N

Tlf.: 201 207 44

AFDØDEKONTAKT

KAN MAN TALE MED DE DØDE?


Det findes der nok mange meninger om, lige som der findes mange meninger om, om man kan se engle.


Jeg indrømmer gerne  blankt, at før jeg selv blev clairvoyant og medie og havde et såkaldt normalt arbejde som sekretær i ministerier og hos advokater, da rystede jeg også på hovedet af dem der påstod, at de kunne kommunikere med de døde.


Men efterfølgende har jeg ændret 100% holding, både fordi jeg har sat mig ind i emnet via min uddannelse til clairvoyant og diverse kurser i afdødekontakt herhjemme og på Stansted Hall i London, men også fordi jeg selv privat har haft flere oplevelser med afdødekontakt.


Spøger det i dit hjem?

I mit arbejde som medie har jeg kommunikeret med mange afdøde, der huserer eller spøger hjemme hos folk. Når der sker uforklarlige ting, som jeg har beskrevet nærmere under knappen "husrens", bliver folk som regel bange, fordi de ikke kan se, hvem der flytter rundt på ting eller tænder fjernsynet som eksempler. Det er afdøde, der forsøger at gøre opmærksom på sin eksistens ved at få forskellige ting til at ske i dit hjem, simpelthen fordi de ønsker at snakke med dig og hjælpe dig med et eller andet.

Når vi dør, lever vores sjæl videre, det er kun vores fysiske krop, der dør. Og det er muligt at sætte sig i kontakt med denne sjæl og bringe budskaber videre til de efterladte.

Vil du gerne i kontakt med en afdød?

Det kan også være, at du ikke oplever noget i dit hjem, men har et ønske om at få kontakt til en afdød, som du savner eller gerne vil spørge om noget. I dette tilfælde bestiller du tid til en afdødekontakt, som foregår hjemme hos mig i min campingvogn eller i min klinik i Brørup. Jeg kan også komme hjem til dig, hvis det er lettere for dig. Som regel starter jeg ud med en normal clairvoyance, og hen af vejen dukker de afdøde op. Det er sjældent, at de står klar lige med det samme.


Det kan være følelsesmæssigt hårdt endelig at få snakket med en man savner, så du må være forberedt på at komme til at fælde en tåre undervejs, men det skal du ikke tage dig af - det er jeg vant til, og det viser jo bare, at du savner vedkommende.


Afdødekontakt hjemme hos dig

Jeg kommer også gerne hjem til dig, hvor du har inviteret nogle veninder/bekendte. Måske har du/I allerede prøvet at være til et offentligt arrangement og vil nu gerne prøve det derhjemme, hvor der er færre personer, så der er større chance for, at hver enkelt får et budskab fra den anden side.


Jeg kan dog ikke garantere, at alle vil få et budskab med sig hjem fra de afdøde, da det er de afdøde, der bestemmer, om de vil kommunikere. Det vil de dog som regel, da de ofte har et lige så stort ønske og savn, som den efterladte. Som regel er det en god blanding af almindelig clairvoyance og afdødekontakt.

FORSKELLIGE MÅDER AT SKABE KONTAKT  1. Når jeg har en clairvoyance sker det ofte, at jeg fornemmer tilstedeværelsen af en afdød. Den afdøde kan beskrive sig med udseende, væremåde, dødsårsag, ved at vise et smykke den afdøde har givet efterladte, sin stemme eller andre måder, så efterladte er klar over, hvem jeg taler med. Som regel ønsker den afdøde at hjælpe efterladte med et eller andet i dennes hverdag, som vil gøre tingene nemmere for den efterladte. Det kan ganske enkelt også være et


  1. Når jeg er ude til en husrens og fornemmer åndelig tilstedeværelse, er det afdøde mennesker, der af den ene eller anden årsag gør opmærksom på sin eksistens i vores fysiske verden. Som beskrevet under husrens, gør de afdøde opmærksomme på sig selv på forskellige måder. Mange kunder fortæller, at de mærker kulde. Det er fordi, de afdøde bruger af vores fysiske energi for at prøve at vise sig. Når vi mister noget af vores energi, mærker vi det som kulde/kuldegys.
 
 
 

Har du spørgsmål til emnet afdøde, eller ønsker du at bestille en tid, bedes du udfylde kontaktformularen. Du hører fra mig hurtigst muligt.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til mig på tlf. 201 207 44 for tidsbestilling.

Lavoyante v/Lilian Jeppesen  |  CVR.nr. 38068458  |

Krogslundvej 6  |   6621 Gesten  |  tlf. +45 201 207 44

Copyright @ Lilian Jeppesen