AFDØDEKONTAKT

er for dig, der har mistet en kær. Nåede du ikke at sige farvel, eller kunne du ikke? Har du dårlig samvittighed over et eller andet? Er savnet så stort, at du nærmest er gået i stå i dit liv og har mistet glæden ved livet? Det er ikke kun de efterladte der savner, de afdøde savner lige så meget, og det kan være meget frustrerende for dem ikke at kunne fortælle de efterladte, at de stadig findes, bare uden den fysiske krop. 

KAN MAN TALE MED DE DØDE?


Ja, det kan man.  og har du et ønske om at få kontakt til en afdød, som du savner eller gerne vil spørge om noget, kan jeg hjælpe dig. Dog skal du være opmærksom på, at det er de afdøde, der vurderer, om du er klar til kontakten, og hvis ikke du er det, så kan de sende en anden afdød, eller slet ingen. Det er dog sjældent, de ikke kommer, men du bør vide, at man ikke kan garantere kontakt. I stedet vil du få en almindelig clairvoyance. Som regel går der noget tid, før den afdøde kommer igennem, og indtil da får du  normal clairvoyance.


Jeg har ikke brug for at se foto, smykker eller andet, så det behøver du ikke at tage med.


Det kan være følelsesmæssigt hårdt endelig at få snakket med en man savner, så du må være forberedt på at komme til at græde undervejs. Det er jeg vant til, og det er en vigitg del af processen med at bearbejde savnet. Når først afdøde og efterladte har kommunikeret gennem mig som talerør, kan begge parter slappe af. Efterladte får løst op for den kæmpe sorg, der har knuget dem i måske mange år, og de bliver mere afklarede med, at der findes liv efter døden, at det ikke bare er slut. Fra at have været bange for at høre lyde, se skygger osv. synes de pludselig , at det er hyggeligt med disse fænomener, fordi de nu ved, at det "bare" er den afdøde, de rlige "kigger forbi".

Afdødekontakt og clairvoyance ved clairvoyant og hestehvisker Lilian  Jeppesen, Gesten, Vejen

Når vi dør, lever vores sjæl videre, det er kun vores fysiske krop, der dør. Og det er muligt at sætte sig i kontakt med denne sjæl og bringe budskaber videre til de efterladte.

Fik du ikke sagt farvel?

De afdøde giver sig til kende på forskellige måder. De kan beskrive sig med udseende, væremåde, dødsårsag, ved at vise mig for eksempel et smykke, der har en bestemt relation til dig. Det kan også være, at du hører en stille hvisken, en indre stemme eller en "rigtig" stemme, du får kuldegys eller måske noget helt andet. Du er ikke ved at miste forstanden, det er de afdøde, der forsøger at fange din opmærksomhed. Lige som du har forskellige årsager til at ønske kontakt med en afdød, kan afdøde også have forskellige årsager til at ønske at blive kontaktet. 


Hvis det kun er afdøde, der ønsker at få kontakt, eller hvis du ikke tror på, at det kan lade sig gøre at kommunikere med de afdøde, så kan de inspirere dig til at opsøge et medie ved at gøre sig bemærket på forskellige måder i . Der er mange måder de kan gøre dette på i din dagligdag. De kan dukke op i drømmene, sende en duft af sin parfume eller af for eksempel tobakslugt, tænde og slukke lyset/radioen/tv'et, tage i dørhåndtag, lave hørbare skridt osv. osv. Afdøde kan ønske kontakten, fordi de savner dig, de vil gerne sige undskyld for et eller andet, de ønsker at hjælpe dig med et eller andet i din hverdag, som vil gøre tingene nemmere for dig, eller de kan ganske enkelt bare ønske at sige, at de har det godt. 

 
 
 
 

Har du spørgsmål til emnet afdøde, eller ønsker du at bestille en tid, kan du udfylde kontaktformularen eller ringe/smse på tlf. 201 207 44. Jeg tager kr. 900,- for en afdødekontakt/clairvoyance.