"Jeg ejer 2 Oldenborg/fuldblodshopper og den yngste af dem var den primære årsag til at jeg kontaktede Lilian med henblik på telepati.


Mine heste er helsøstre, men vidt forskellige af sind. Trisse er 11 år, og hende har jeg haft fra åring. Malu er 8 år, og hende har jeg haft hos mig de sidste 5 år. Jeg har til tider været i tvivl om, hvorvidt min kemi passede sammen med Malu, bl.a. fordi jeg har haft meget svært ved at ride hende. Derudover har jeg oftest følt, at hun ikke havde tillid til mig eller var knyttet til mig. Måske var jeg bare ikke den rette ejer for hende. 

 

Jeg har tidligere forsøgt at skabe kemien ved hjælp af kurser i Horsemanship, men denne gang ville jeg gerne vide hvad mine heste tænkte. Hvis dette kunne lade sig gøre.   

For et par år siden nævnte en kollega, at hans fransklærer kunne telepatere med dyr og tanken faldt derfor på Lilian. Jeg er ikke på Facebook, men det lykkedes mig at finde hendes hjemmeside.


Jeg kontaktede telefonisk Lilian før påske, og aftalen blev at hun skulle komme og besøge os et par dage senere. Lilian ønskede ikke at vide noget om mig eller mine heste på forhånd. Mine forventninger var store, men samtidig var jeg også lidt nervøs. Dog havde jeg følelsen af, at noget godt ville komme ud af hendes besøg.


Mødet med Lilian var fantastisk. Hun kom med en beskrivelse af hver af mine heste, som var helt enestående og meget oprigtig. Kortvarigt blev det også til en kort beskrivelse af min personlighed samt tilhørsforholdet til mine heste.

 

Trisse og Malu er begge født med et lyst sind, men Malu var præget af et traume fra hendes unge år. Og beskeden var klar. Indtil dette traume var bearbejdet, havde Malu intet overskud til sine omgivelser. Ud fra Lilians fortællinger kom jeg frem til, at traumet skyldtes lige netop det tidspunkt, da jeg fik hende hjem til mig. Malu forstod den dag i dag ikke, hvorfor hun dengang blev fjernet fra sine vante omgivelser. Sammen med Lilian fik jeg med det samme forklaret Malu, hvorfor hun blev min hest. Og dette gentog jeg selv for hende samme aften.

 

Resultatet var imponerende. Allerede dagen efter var Malu interesseret i mig, da jeg kom i stalden.

 

Nu er det omkring 3 uger siden, at Lilian besøgte os, og Malu har forandret sig meget. Hun er virkelig livet op, både i stalden og på folden. Hun er fortsat interesseret i mig, og jeg føler, at hun har tillid til mig. Derudover er hun blevet en helt anden hest at ride på. Hun er fremadsøgende og de forskellige øvelser lykkes så småt for os. Dette er virkelig helt fantastisk.


I forbindelse med Lilians besøg søgte jeg også en afklaring på, hvorfor Trisse var begyndt at stikke tungen ud i venstre side under ridning. Jeg fik ikke umiddelbart en afklaring i forbindelse med besøget, men aftalen blev at Trisse efterfølgende skulle havde 3 behandlinger af Equine Touch. Disse behandlinger er netop overstået, og resultatet er mærkbart. Trisse har fået større bevægelsesfrihed i forbindelse med ridningen, og tungen kommer kun kortvarigt ud hvis ikke jeg får hende redet korrekt fremad.


Mine heste og jeg har haft stor glæde af Lilians evner, og vi vil bestemt også gøre brug af dem fremadrettet. Derudover kan jeg absolut kun anbefale øvrige hesteejere at gøre det samme for deres heste.


Med venlig hilsen

Camilla Pirupshvarre

12. september 2015

                                                                                 

 

 Opfølgning nogle måneder senere:


Det går fantastisk med Malu. Vi er på bølgelængde, jeg kan ride hende og synes fortsat hun er i forandring. Trisse har det også godt, og hendes tunge er stort set inde hele tiden. Det har endvidere hjulpet vores hverdag meget, at jeg har fået en anden forståelse af hendes personlighed. Ligeledes har jeg fundet den undervisning, der giver mening, præcis som du sagde, i en fantastisk dygtig underviser, som bor tæt på. Håber mange andre hesteejere gør brug af dine fantastiske evner :o)


Min anden hest Trisse og jeg deltog i et 16 km langt distanceløb i slutningen af august, og tænkte på dig under turen, da vi fik os en rask galop. Da du i sin tid var her, spurgte du om hun til tider fik lov til at galopere rask derudaf. Det gjorde hun så nu, og hun nød det. Så det er ikke vores sidste løb.


Med venlig hilsen

Camillla Pirupshvarre"