Clairvoyance ved clairvoyant og medie Lilian Jeppesen

LAVOYANTE

V / L I L I A N   J E P P E S E N
Tlf.: 201 207 44

Clairvoyance, afdødekontakt, kontakt til afdøde, hestehvisker, telepatør ved clairvoyant og medie Lilian Jeppesen, Gesten, Vejen

CLAIRVOYANCE

Fortid, nutid og fremtid

Clairvoyance kan være en god hjælp, når man er i tvivl om forskellige ting i sit liv for eksempel arbejde, uddannelse, parforhold. Det kan også bruges til at gøre dig klogere på, hvem du er, hvad du har af evner, hvorfor du reagerer, som du gør, i bestemte situationer, og eventuelt også til at dykke ned i fortiden og finde frem til, hvad er det for en blokering du har, der hindrer dig i at komme videre i livet. Der kan være noget, der ligger så langt tilbage, at du ikke kan tænker på det i dagligdagen, og at du ikke er klarover, hvor meget det faktisk påvirker dig, bevidst og ubevidst.


Mange klienter er nedtrykte og kede af det, når de kommer, men efterhånden som clairvoyancen skrider frem, bliver de lettere til mode og genvinder håbet og troen på lysere tider. Der er også mange, der undervejs begynder at græde, det kan være lige fra en enkelt tåre der render stille ned ad kinderne til dyb hulken. Det er vigtigt, at man ikke holder tilbage, da det er en vigtig og forløsende proces. Og jeg er vant til det.


Jeg tilbyder både personlige og telefoniske clairvoyancer. Den eneste forskel på disse to former er at du ved en telefonisk clairvoyance sparer både tid og kørsel.


En personlig clairvoyance varer cirka 50 minutter. Jeg starter med at viderebringe de informationer, jeg får til dig fra den åndelige verden, og bagefter kan du stille spørgsmål. På denne måde "fodrer" du mig ikke med oplysninger på forhånd, og jeg arbejder på helt bar bund. Mine klienter er mænd og kvinder, unge og ældre, privatpersoner, selvstændige, arbejdssøgende og lønmodtagere i alle kategorier. Uanset alder, økonomi og social status kan vi alle køre fast i livet og have brug for hjælp til at komme videre fra en fremmed person, der ikke har forudindtagede meninger om ens  person og liv.


En telefonisk clairvoyance varer typisk mellem et kvarter og en halv time, men du kan også få en fuld clairvoyace over telefonen. Men tyspisk er det kortere tid, da klienterne som regel bare har et enkelt eller to spørgsmål. Også her starter jeg på bar bund, og som regel kommer der information fra den åndelige verden om netop det emne, du går og tumler med. 

For tidsbestilling klik her

Imens coronaen hærger, foregår personlige clairvoyancer udelukkende i min klinik i Brørup, da der er god plads, så afstandskravene kan overholdes. Når vi får mere normale tilstande igen, giver jeg også clairvoyancer i min nostalgiske campingvogn i Gesten.

Clairvoyance og afdødekontakt i campingvogn i Gesten,  clairvoyant Lilian Jeppesen i Gesten, Vejen

Her er min campingvogn, som står i Gesten, hvor jeg bor, Tidligere havde jeg klinik inde i huset, men det fungerede ikke optimalt, da mine hunde ind i mellem gøede og forstyrrede. 

Clairvoyance og telepati i campingvogn på Vorbasse Marked af clairvoyant, telepatør, hestehvisker og medie Lilian Jeppesen Gesten Vejen Jylland

Måske har du set mig på Vorbasse med min campingvogn? Her har forbipasserende kunnet droppe ind og prøve en mini-clairvoyance eller mini-telepati til markedspris.

Tavshedspligt

De informationer der kommer frem om dig, forbliver mellem dig og mig. Jeg ved, hvad tavshedspligt betyder og er i stand til at overholde den.


Hvad angår frygt for at få at vide om man er alvorligt syg, kommer ud for en ulykke, eller hvornår man skal dø, kan jeg berolige dig med, at den slags information aldrig er kommet til mig i alle de år jeg har praktiseret clairvoyance. Det er ikke noget, jeg sidder og holder for mig selv overfor dig, informationen kommer simpelthen ikke til mig.