Telepati til heste og hunde

LAVOYANTE

V / L I L I A N   J E P P E S E N
Tlf.: 201 207 44

Lilian Jeppesen

Få større forståelse for dit dyr ved hjælp af telepati.


Det kan være forvandlende for dyrene at få fortalt om, hvordan de går og har det. Får de det optimale foder, er de tilfredse med træningen, har de ondt, er der nogle tidligere dårlige oplevelser i deres liv, der stadig påvirker dem, er de triste og sørgmodige? Lige så meget vi selv kan gå og spekulere over, lige så meget  kan dyrene gå og tumle med.


Det kan være følelsesmæssigt hårdt for dem at få fortalt, hvordan de har det, og de kan derfor blive meget trætte efter en telepati. Derfor skal de have lov til at hvile og lave ingenting samme dag og gerne også dagen efter. Når jeg er færdig med telepatien og har fjernet eventuelle traumer eller dårlige oplevelser, slutter jeg af med healing for at samle energien igen. I svære tilfælde kan der være behov for yderligere telepati og healing i de nærmeste dage. Healingen får dyrene til at slappe af, og giver dem en følelse af ro indeni.

TELEPATI

Hvad ville din hest eller hund sige, hvis den kunne tale?

Telepati til heste for større forståelse og bedre resultater ved telepatør og clairvoyant Lilian Jeppesen, Gesten,Vejen

"Lilian var ude ved min pony og jeg i april måned, da vi havde nogle ridemæssige problemer. De er løst takket være hjælp fra Lilian. Vi har nu nået vores mål, som var at blive kvalificeret til landsstævner - derudover har vi den seneste tid fået flere gode end dårlige ture, både til træning og stævner, bla. var vi med til at vinde sydjysk mesterskab for hold 2016. Så tusinde tak til Lilian - kan kun anbefale et besøg af hende 👍".

Telepati til heste ved telepatør, hestehvisker og clairvoyant Lilian Jeppesen, Gesten, Vejen

"Min schæferhund Dexter havde som 3 mdr. hvalp haft en dårlig oplevelse hos dyrlægen og jeg har efterfølgende haft svært ved at rører ham omkring hale og på hans baglår.
Efterfølgende har han for snart 5 uger siden, været udsat for endnu en dårlig oplevelse, da vi havde indbrud i vores hjem, mens han var alene hjemme. Indbrudstyv..." 

Klik her for at læse mere

Hvis du også kunne tænke dig at prøve en telepati, kan du klikke her for at bestille. Jeg skal bede dig sende mig et  billede af din hest eller hund, hvor jeg kan se det meste af kroppen og hovedet med åbne øjne, der kigger nogenlunde ind i kameraet sammen med oplysning om alder, køn og navn eller kælenavn.

Læs flere oplevelser klik her

Ved at lytte til dyrene kan deres adfærd ændres markant