Undervisning i sprog

UNDERVISNING I

FRANSK, SPANSK OG DANSK

FRANSK OG SPANSK: 

Har du brug for opfriskning af det franske eller spanske før ferieturen? Har du købt hus i syden, og kunne det være rart at kunne tale lidt med de indfødte? Har du brug for sproget i forbindelse med dit arbejde? Måske er du helt nybegynder og er bare vild med sproget?


Jeg vil gerne hjælpe dig med at få lidt styr på de udenlandske gloser, og jeg har stor erfaring i at undervise fra helt nybegyndere op til let øvede.


Jeg er uddannet korrespondent i fransk og spansk og har blandt andet arbejdet i Udenrigs- og Statsministeriet samt for advokater. De sidste 7 år har jeg undervist mange hold på aftenskole og haft eneundervisning for ejere/ledere og ansatte ude omkring på virksomheder i forskellige byer.


Jeg har en uendelig tålmodighed, så uanset hvor mange gange du skal have det repeteret, så mister jeg ikke mit gode humør, og du vil synes, det er hyggeligt at lære sproget, omend det kan være vanskeligt naturligvis.


DANSK:

Derudover har jeg også erfaring i at undervise flygtninge og andre indvandrere i dansk på sprogskoler. Jeg har bevis for deltagelse på alfabetiseringskursus, og jeg tager Master i dansk som andetsprog, når jeg kan blive optaget på universitetet. Mine elever har været lige fra analfabeter til universitetsstuderende og landbrugsarbejdere. Måske har du nogle ansatte, der skal lære dansk, men som ikke vil/kan gå på en decideret sprogskole?


Jeg har let ved at kommunikere med udlændinge, da jeg taler fransk, spansk, engelsk, lidt tysk og kan nogle få arabiske ord og sætninger.

Uanset hvilket sprog du måtte efterspørge, så er min undervisningsform seriøs, men også hyggelig og humoristisk. Jeg formår at fange interessen hos elever, der ikke har den store lyst til at lære, og jeg kan motivere og opmuntre, så mine elever virkelig får noget lært, og de glæder sig til næste undervisning. Jeg er meget opmærksom på den enkelte elev og gør meget ud af - på hold - at der ikke er nogen, der føler sig dårligere/svagere end andre.


TID OG STED:

Hos mig på Krogslundvej 6, 6621 Gesten, hos dig, på din virksomhed eller via nettet.

"Med Lilian som underviser i spansk i små 2 år, har jeg lært rigtig meget.  Fra ingenting   -  til at kunne læse / lytte en del spansk tale og skrift samt tale lidt spansk. Det sidste er absolut det sværeste.

Lilian er som underviser fantastisk inspirerende, grundig, lyttende og vedholdende. Altid smilende!  Undervisningen bliver på denne måde meget intens med stort udbytte. Lilian er samtidig i besiddelse af en meget stor empati, så hun hurtigt på holdet kan differentiere krav / hastighed mellem de enkelte elever, så udbyttet bliver stort uden at der udvikles konkurrence. Man tør åbne munden som elev, da alle elevers niveau accepteres. Lilian er god til at bygge undervisningsforløbet op med en god og logisk udvikling i det grammatiske forløb. Og så er det en meget stor fornøjelse at høre Lilian tale spansk / læse en spansk tekst op - SÅ er man motiveret  :-)"

Aage, maj 2017

Lavoyante v/Lilian Jeppesen  |  CVR.nr. 38068458  |

Krogslundvej 6  |   6621 Gesten  |  tlf. +45 201 207 44   

Copyright @ All Rights Reserved