"Jeg købte min nu 8 årige vallak, da han var knap 5 år gammel. 
En dejlig oldenborg hest af "Hvarre" stammen, med et rigtig fornuftigt hoved: Tillidsfuld - rolig – omgængelig osv.... meeennn...
Vi løb i nogle skavanker i årene der kom. Han er meget kort i rammen, lidt overbygget, så vi fik rygproblemer pga sadel osv osv. Bla dette førte til at han "gik i stå".  

Han stod med tykke bagben og haser, og hans i forvejen meget begrænsede ganachefrihed var slet ikke eksisterende pga hævelse i lymferne og det var ikke muligt at opbygge en fornuftig ryg- og halsmuskulatur.  
I løbet af et års tid konsulterede vi alt, hvad der kunne tænkes at kunne hjælpe ham, så han kunne "komme til sig selv" igen. 
Han var stadig tillidsfuld, sød og rar, men havde lukket sig lidt i sin egen verden.

I sensommeren 2013 hørte jeg første gang om ET og Lilian Jeppesen. 

Hvis nogen, inden vores møde med Lilian, havde sagt at min hest ville falde i søvn som følge af berøring få steder på hans krop, havde jeg nok trukket lidt på smilebåndet, men ikke desto mindre er det sandt. 

Under den første ET skubbede og puffede han rundt med sit hoved, gnaskede og gumlede og endelig, da han kom i sin boks igen gabte han, som havde han sovet i flere dage. De følgende gange stod han bare og nød ET’en.
 
Lilian besøgte os tre gange. 2. og 3. gang havde hun, oveni ET, en lille samtale med ham. 
 
Efter Lilians besøg:
 
De tykke bagben er væk, ganachen er næsten synlig hele tiden, ryg og hals begynder at tage form – lidt smækker-lækker hvis han selv skulle sige det, og der er en "varm indre ro" over ham, som har han fundet fred med sig selv
 
ET skal opleves ved selvsyn... og du må gerne tvivle på virkningen, for resultatet taler for sig selv.”

Anita, Bylderup-Bov
3. august 2014