HEALING

H E A L I N G
H E A L I N G
Forestil dig en bølge af energi / hvidt lys, der strømmer til dig fra Universet for at lindre fysiske og psykiske ubalancer

Healingsbaseret samtaleterapi

Denne form for healing er for dig, der er sorgfuld eller plages af en eller flere dårlige episoder i dit liv, som har haft/har en negativ effekt på dit selvværd. Måske har du fået selvdestruktive tanker og er meget hård ved dig selv og fortæller dig selv, at du ikke kan finde ud af noget, at du er dum, at ingen kan lide dig osv. Det kan være noget, du har kæmpet med det meste af dit liv, men det kan også være noget, du har oplevet for ikke så længe siden. Uanset hvornår det er sket i dit liv, kan det påvirke dig i din hverdag og føles som om, at det var sket i går.


Min oplevelse er, at der er nogen, der ikke er helt klar over, hvad den oprindelige årsag er til problemerne i hverdagen. Det kan skyldes, at det er længe siden det skete, men det kan også være fordi, man bevidst eller ubevidst har fortrængt det. Ved hjælp af mit klarsyn kan jeg hjælpe dig med at finde frem til årsagen.


Kombinationen af healing og samtale med dig undervejs vil hjælpe dig til at få bearbejdet gamle reaktionsmønstre, blokeringer og traumer, der hindrer dig i at leve det liv, du gerne vil. Det afhænger helt af din situation, hvor mange sessioner du har brug for. Efterhånden vil du gradvist komme til at føle dig mere fri og få glæden til livet og dig selv tilbage . 

Wellnesshealing

Jeg bruger mine clairvoyante evner til at sanse, hvor der er ubalancer i dit energisystem.

Føler du dig stresset, udkørt, energiforladt, træt, doven og ved med dig selv, at du trænger til at få batterierne ladet op og få slappet af ind i mellem, eller vil du bare forkæle dig selv, er wellnesshealing noget for dig. Der er tilsyneladende opstået forskellige ubalancer i dit energisystem, som trænger til at blive genopret-tet.


Efterhånden som jeg overfører healingen til dig, vil du føle dig mere og mere afslappet, fordi healingen løsner op for blokeringer i dit energisystem, så energien igen kan flyde frit. Klienter beskriver healingen som "en indre oplevelse af at se en strøm af hvidt lys", "en varme i kroppen", "en indre fred og ro", "en prikken i kroppen", "en utrolig afslapning".

PRAKTISK INFO OM BEGGE HEALINGSFORMER

Det har ingen betydning, om du kommer til mig personligt, eller om du får healingen på afstand, altså fjernhealing. Healingsenergien strømmer derhen, hvor jeg bevidst sender den uanset afstand.


Vælger du fjernhealing, opnår du den bedste effekt ved at lægge dig roligt til rette med et tæppe over dig, så du ikke ligger og bliver kold. Hav en kande vand i nærheden, da man kan blive tørstig undervejs. Når healingssessionen er færdig, er det godt at drikke vand, da det giver en friskhed og bringer dig tilbage til nuet.

unsplash