TELEPATI - til hunde, katte og heste

Kommunikation med dyr kaldes også telepati. Det er det samme som clairvoyance/klarsyn til mennesker. Lige som os har dyr også følelser og kan være både glade og triste og bære rundt på dårlige oplevelser eller traumer. Selv om man kan træne for eksempel hunden til at udvise tillid, ligger traumet stadig i den, hvis ikke den har fået hjælp til at få det bearbejdet.


De fleste telepatier laver jeg ud fra et tilsendt billede. Når jeg stiller ind på dyret og sætter mig i forbindelse med dets energi, kan jeg tale med det på et åndeligt plan. De informationer jeg modtager, skriver jeg ned og sender til dig bagefter.


Med telepati kan man få alt muligt at vide fra dyret. Får de det optimale foder, er de tilfredse med træningen, er de bange for vand, har de ondt, er der nogle dårlige oplevelser fra deres liv, der stadig påvirker dem, er de kede af det? Lige så meget vi selv kan gå og spekulere over, lige så meget kan dyrene gå og tumle med, og når de får fortalt om det, kan det have stor betydning for deres velbefindende.

Hvad ville din hund, kat eller hest sige, hvis den kunne tale?

Telepati til heste ved telepatør, hestehvisker og clairvoyant Lilian Jeppesen, Gesten, Vejen
Telepati til heste for større forståelse og bedre resultater ved telepatør og clairvoyant Lilian Jeppesen, Gesten,Vejen

"Lilian var ude ved min pony og jeg i april måned, da vi havde nogle ridemæssige problemer. De er løst takket være hjælp fra Lilian. Vi har nu nået vores mål, som var at blive kvalificeret til landsstævner - derudover har vi den seneste tid fået flere gode end dårlige ture, både til træning og stævner, bla. var vi med til at vinde sydjysk mesterskab for hold 2016. Så tusinde tak til Lilian - kan kun anbefale et besøg af hende 👍".

Bettina Jensen anbefaler 

Lavoyante Lilian Jeppesen


tmSag29ip.oe nnohvseolrdmber d2dsel0d1sdtrh9n 

Min schæferhund Dexter havde som 3 mdr. hvalp haft en dårlig oplevelse hos dyrlægen og jeg har efterfølgende haft svært ved at rører ham omkring hale og på hans baglår.

Efterfølgende har han for snart 5 uger siden, været udsat for endnu en dårlig oplevelse, da vi havde indbrud i vores hjem, mens han var alene hjemme. Indbrudstyvene havde oversprøjtet ham med parfume i hovedet, brugt vores strygebræt til at drive ham rundt i huset og vores ostepat, mener de måske har rusket ham eller noget, da han havde flere forskubbede nakkehvirvler.

Dexter har siden indbruddet haft det dårligt psykisk. Hans glæde var væk, han havde svært ved at være alene og fik derfor stress dæmpende medicin. Han bed og meget især i mine fødder hver gang jeg tog sko på, ligesom om han ville holde mig fast, så jeg ikke kunne forlade ham.

Jeg tog derfor kontakt til Lilian.

Nu efter 2 gange fjerntelepati, har jeg igen min glade hund tilbage. Han kan igen snakke med mænd han ikke kender og være alene hjemme. Og så kan jeg for første gang i over et år, holde om hans hale og strigle hans baglår.

Så alt i alt en fantastisk oplevelse og dejlig fornemmelse at have sin glade hund tilbage. Jeg er dybt taknemmelig over at Lilian kunne hjælpe ham og jeg kan kun anbefale at prøve hvis man har et dyr med problemer.

EQUINE THOUCH

Nysgerrig efter at læse om mit arbejde med Equine Touch - en blid berøringsteknik til heste?

Ved at lytte til dyrene og få større forståelse for dem, kan deres adfærd ændres markent, og der kan opstå bedre harmoni og samarbejde.

Lilian Jeppesen

Telepati ved Lilian Jeppesen

FÅ STØRRE FORSTÅELSE FOR DIT DYR VED HJÆLP AF TELEPATI


Da det kan være følelsesmæssigt hårdt for dyrene at få fortalt, hvordan de har det, kan de blive meget trætte efter en telepati. Derfor bør de få lov til at hvile sig og lave ingenting samme dag og også gerne dagen efter. Når jeg er færdig med telepatien og har fjernet/mindsket eventuelle traumer eller dårlige oplevelser, slutter jeg af med healing, som får dyrene til at slappe af, og giver dem en følelse af ro indeni. I svære tilfælde kan der være behov for yderligere telepati og healing i de nærmeste dage.