KLARSYN/CLAIRVOYANCE

Clairvoyance er et fransk ord og betyder "klarsyn". Det er en psykisk evne, og vi har alle clairvoyance liggende latent i os. Alle kan derfor lære at bruge clairvoyance/klarsyn bevidst.

Ordet dækker også over klarfølelse og klarhørelse. Klarfølelse er den mest udbredte evne clairvoyante bruger, og det er også den form, jeg mest bruger. Af og til hører og ser jeg noget i den åndelige verden lige så klart, som jeg ser og hører den fysiske verden.


Via clairvoyance er det muligt at føle eller mærke, hvordan en anden person eller et dyr har det psykisk og fysisk uden at have fået noget at vide på forhånd. Man kan belyse fortid, nutid og fremtiden. Clairvoyante der også kan kommunikere med afdøde kaldes også for medier.

Clairvoyance kan give dig klarhed i en situation, hvor du er i tvivl. Det kan være om arbejde, uddannelse og parforhold m.m. Det kan også være, du ønsker at blive lidt klogere på dig selv og dine talenter.

Kan man spå om fremtiden. Kontakt clairvoyant og medie Lilian Jeppesen

PRAKTISK INFO

Jeg bruger ingen redskaber som krystalkugle, spille-/tarotkort eller pendul og skal ikke bruge billeder, oplysninger eller spørgsmål fra dig. Jeg arbejder bedst uden at vide noget på forhånd. Skriv eventuelt dine spørgsmål ned, inden du kommer, for det kan være svært at huske dem, når clairvoyancen er i gang. Du er velkommen til at optage clairvoyancen. 


Vi kan alle køre fast i livet og have brug for hjælp til at komme videre. Nogle gange kan det være rart at tale med en fremmed person, der ikke har for-udindtagede meninger om ens person og liv. Jeg får ting at vide om dig fra dine åndelige guider, som kun de færreste kender til eller måske slet ingen. Jeg har tavshedspligt, og du kan derfor føle dig tryg.

KONTAKT TIL AFDØDE

Nåede du ikke at sige farvel?

Kunne du ikke?

SIDST, MEN IKKE MINDST

Husk på, at de budskaber, der kommer til dig fra dine åndelige guider/hjælpere, er råd og vejledninger. Om du følger dem eller vælger at gøre noget helt andet, er altid 100% dit eget valg. Det er vigtigt, at du mærker efter, om det føles rigtigt at følge rådgivningen, så du ikke bare gør det, fordi det er blevet sagt under en clairvoyance. Sygdom, ulykke og død kommer aldrig frem under en clairvoyance hos mig. Du får informationer, der kan hjælpe dig i din hverdag.

unsplash