KLIENTERS TILBAGEMELDINGER

Tilde mistede pludseligt sin gode ven i slutningen af 2023. Siden har hun været meget trist og har ikke villet lege med andre hunde. Når hun kom hjem fra gåtur, ledte hun forgæves efter sin ven i hele huset. Det har taget hårdt på hende, at han fra den ene dag til til anden var væk. Ejerne sav-nede selvfølgelig også hunden, og oveni havde de nu en trist Tilde.


Jeg fik billedet  af Tilde tilsendt en formiddag og satte mig i kontakt med hende fra mit hjemmekon-tor, altså en fjerntelepati, som er den måde jeg mest arbejder på. Den stakkels lille hund græd og græd. Jeg forklarede hende, at hendes ven var syg og skulle på hospitalet og opereres, og at der i den forbindelse desværre skete noget, som gjorde, at han ikke klarede den og stoppede med at trække vejret. Hun skulle ikke lede efter ham mere, for nu er han i Hundehimlen sammen med en masse andre søde hunde. 


Da jeg havde forklaret Tilde, hvad der var sket, stoppede hun med at græde og begyndte at slikke mig i ansigtet. Hun fortalte, at hun troede, at det var hendes skyld, at han ikke var derhjemme mere. Hun havde haft så dårlig samvittighed og spekuleret over, om hun havde "sagt" eller gjort noget forkert. Hun anede ikke, at han havde været på hospitalet. Jeg forklarede hende, at hun nu fik 100% opmærksomhed og sagde til hende, at hun godt måtte få en ny ven. Men det var hun ikke interesseret i, for der var alligevel ikke nogen, der kunne måle sig med hendes ven. 


Samme aften fik jeg en besked fra hendes ejere. "Hold da op, der er gang i Tilde!" Hun ville nu pludselig lege med andre hunde på gåturen og drillede ejerne, ligesom hun plejede at gøre. De var meget glade for at Tilde var blevet sig selv igen.

Fra Facebook: Mette Jensen

16. oktober 2016

STÅR DU OG IKKE KAN FORSTÅ DIN HEST, ELLER KAN DU MÆRKE DIN HEST ER UFATTELIG KED AF DET ! så tøv ikke med at ring til Lavoyante Lilian Jeppesen - dyrlæger skal vi ha ja? men hvad kan vi bruge dem til når de ikke kan sæt sig 100% ind i hest og rytters verden . der er ting mellem himmel og jord. man skal ikke tro man skal vide. dem der ikke tror på ting der virkelig kan hjælpe de dejlige dyr og mennesker. fordi men ikke tror på healing osv, i tager skabt fejl . fordi i ikke har oplevet det . så er din hest skadet lider af sommereksem osv. så kontakt denne dame hun er guds gave i sig selv <3 nogle gange giver folk let op og siger : ej hesten er dum den fatter ingenting så nu giver vi den bare en sprøjte .. eller ej den skal ikke ha en chance den er for dyr i dyrlæge regning ?? ... bliver min mand syg skal penge aldrig fylde. penge skal vi ha ja? for at ha tag over hovedet og overleve... står du der ude og søger hjælp til dig og din hest , kat eller hun eller vil i kontakt med aføde. så gør noget ved det tast hendes nr på din mobil og du vil ha lilian ved din side <3 god dag herfra♥ DEL GERE SÅ FLERE KAN HJÆLPES. :)


Og lidt mere fra Mette:


Står du og skal ha hjælp til din hest ang. hvis den går med smerter, eller har haft at hårdt liv .... eller er stresset eller bare har nogle spørgsmål man gerne vil ha svar på så man kan arbejde ud for det for at fortså sin hest eller hjælpe den, af hele dens hjerte.. så giv den en julegave .. dig og din hest aldrig vil fortryde. kontakt Lavoyante Lilian Jeppesen <3 hun hjalp mig og mine heste <3 til vende tilbage til livet og .. til at forstå bedre.. så man ikke handler forkert og selv bliver ked og ramt af misforstålser . varme tanker herfra :)♥

Telepati til pony ved telepatør, hestehvisker og clairvoyant Lilian Jeppesen, Gesten, Vejen

"Lilian var ude ved min pony og jeg i april måned, da vi havde nogle ridemæssige problemer. De er løst takket være hjælp fra Lilian. Vi har nu nået vores mål, som var at blive kvalificeret til landsstævner - derudover har vi den seneste tid fået flere gode end dårlige ture, både til træning og stævner, bla. var vi med til at vinde sydjysk mesterskab for hold 2016. Så tusinde tak til Lilian - kan kun anbefale et besøg af hende 👍".

Anita fortæller om mit besøg og om, hvad Equine Touch gjorde for hendes oldenborg, der havde hævede lymfer og tykke bagben. Klik her.

Camilla var ked af at hun ikke rigtig kunne komme i kontakt med den ene af sine heste. Måske var hun bare ikke den rigtige ejer? Telepati fik hende på andre tanker. Læs hvad telepati og Equine Touch gjorde for hende og hendes to heste ved at klikke her.

Sibba døjede med kraftig sommereksem. Det er hendes mave du kan se to billeder af under knappen Equine Touch. Læs om  Sibbas forvandling på grund af Equine Touch ved at klikke her.

Forsæla fik en sidste chance med Equine Touch, klik her.